Referenssit

Engcon on maailman johtava rototilttien ja kaivinkoneiden työlaitteiden valmistaja. Rototiltit lisäävät kaivinkoneiden monikäyttöisyyttä, tarkkuutta ja turvallisuutta. Osaamisemme, sitoutumisemme ja palvelumme laadun avulla autamme asiakkaitamme menestymään.

Laihian Laki Oy:n perintäpalveluiden käyttö on säästänyt meille aikaa ja rahaa.

Oy Famkro Ab: Kiinteistö- ja asunto-osakkeiden omistaminen, rakennuttaminen sekä metallisten kappaleiden ammattitaitoinen pintakäsittelypalvelu.

Kvadraten Ab: Teollisuuskiinteistöjen sekä varasto- ja toimistotilojen vuokraukseen erikoistunut yritys.

Tipografia Ab: Opiskelija-asunnot, yksiöt ja kaksiot eri puolilla Vaasaa.

Kenneth Krooks 0500-562865, Camilla Krooks 050-5342051, etunimi.sukunimi@famkro.fi

Laihian Laki Oy on nopea, sujuva ja joustava – asiat hoituu kerralla. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan yli 15 vuotta positiivisilla fiiliksillä.

Helatukku Finland Oy on vuonna 1982 perustettu maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut kalustehelojen toimittaja, joka palvelee erityisesti keittiö- ja kiintokalustevalmistajia, puuseppiä, huonekaluteollisuutta sekä rauta- ja sisustusliikkeitä.

Laihian Laki Oy hoitaa perintäasiat ammattitaitoisesti ja tuloksekkaasti. Osaavan henkilöstön kanssa asiointi on helppoa ja vaivatonta.

Lakeuden Hydro Oy – jo vuodesta 1971 alkaen – hydrauliikan ja pneumatiikan, teollisuusletkujen, laakereiden ja tiivistystarvikkeiden ammattilainen Pohjanmaalla. Laajan tuotevalikoimamme lisäksi hoidamme asiakkaidemme hydrauliikka- ja pneumatiikkaongelmat kokonaisvaltaisesti suunnittelusta testaukseen ja huoltoon saakka.

Laihian Laki Oy on hoitanut perintäasiamme ammattitaidolla jo vuosikymmeniä. Pohjalaisena yrityksenä luotamme paikalliseen!

Haapajärven Rautapojat Oy on teräksien ja metallien vähittäis- ja tukkukauppaan keskittynyt yritys Pohjois-Pohjanmaalla.

Laihian Laki Oy on ammattitaitoinen perintätoimisto, jonka kautta saatavat hoituvat nopeasti aiheuttamatta meille juurikaan ylimääräistä työtä.

Kauppa- ja toimistotilojen vuokraukseen erikoistunut yritys Hovioikeudenpuistikolla Vaasassa.

Jukka Airaksinen 0400-667217, Kenneth Krooks 0500-562865, Camilla Krooks 050-5342051

Laihian Laki Oy on nopea, sujuva ja joustava – asiat hoituu kerralla.

Härmän Kuntoutus Oy on valtakunnallinen kuntoutus- ja työhyvinvointipalveluita tarjoava kylpylä molemmilla kotimaisilla kielillä tuotettuna. Hotellissamme on 150 viihtyisää huonetta kolmessa eri kategoriassa, ravintolapalvelut, kylpyläpalvelut hemmotteluhoitoineen sekä Anssin Jussin Areena liikuntatiloineen.

Laihian Laki Oy:n kanssa tekemämme yhteistyö on pitkäaikaista ja palvelu on aina ollut nopeaa ja moitteetonta.

Liikkeessämme palvelee aina optikko, joten meiltä saa aina ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua kaikkeen näkemiseen liittyvään. Hiomme silmälasilinssit paikoilleen ja huollamme silmälasit itse, siksi toimitusaikamme ovat todella nopeat.

Olemme saaneet nopeaa ja asiantuntevaa apua Laihian Laki Oy:stä perintäasioissa jo 13 vuotta, jonka johdosta luottotappiomme ovat minimaalisia.

Jari Mäki Oy on maahantuontiyritys vuodesta 1989 lähtien. Tuomme USA:sta auton osia, varusteita ja western-tuotteita ja lisäksi mopoauto-osia Euroopasta. Limusiinipalveluita. Autokorjaamo.

Laihian Laki hoitaa yrityksemme perintätoiminnan, kun normaalit yhteydenotot saatavissa ei tuota tulosta. Olemme olleet tyytyväisiä saatavien tulouttamiseen ongelmatilanteissa.

Laihian Autokoulu Oy tarjoaa kuljettajaopetusta yleisimpiin ajokorttiluokkiin.

Yhteistyö Laihian Laki Oy:n kanssa on auttanut meitä saamaan meille kuuluvia pääomiamme kotiin.

T:mi Heikki Mullo on Laihialainen maanrakennus- sekä koneurakointiyritys, joka tarjoaa maanrakennus ja koneurakointipalveluita Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Yli 30-vuoden kokemuksellamme sekä monipuolisella kalustollamme toteutamme projektisi menestyksellä alusta loppuun.

Laihian Laki Oy.n perintäpalvelut on tarjonnut meille helpon ja tehokkaan ratkaisun erääntyneiden saatavien hoitamiseen.

Eläinlääkintäpalvelut hevosille ja lemmikkieläimille.

Vaivatonta perintäpalvelua.

Monipuolista jäte- ja ympäristöhuoltoa jo lähes 40 vuotta. Yrityksemme toiminta on sertifioitua ja käytössämme on laatujärjestelmä. Kaikelle toiminnallamme on ympäristölupa. Kuulumme korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen. Hoidamme kokonaisvaltaisesti jätehuoltoa sekä erilaisia kuljetuksia. Myös muutot, hinaukset ja maanrakennustyöt.

Laihian Laki Oy:n perintäpalvelu on nopeaa ja tehokasta. Perintäpalvelun avulla saamme osan yrityksemme rahoista kotiutettua, silloin kun omat huomautuslaskut eivät ole tehonneet.

Selekta on innovatiivinen henkilöstön hakupalveluja tuottava asiantuntijayritys, joka toimii valtakunnallisesti. Kauttamme on haettu tuhansia eri alojen ammattilaisia vuodesta 1999 alkaen johto- ja asiantuntijatehtäviin, toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviin sekä taloushallintoon.

Perintäpalvelut ovat toimineet hienosti ja olemme saaneet rahamme maksusaatavista hyvällä prosentilla.

Teonos on Vaasalainen web-ohjelmistoihin ja pk-yritysten ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut yritys, joka tuottaa myös slotti.fi ajanvaraus- ja kassapilvipalvelua.

Laihian Laki Oy on luotettava ja tehokas perintätoimisto, jonka ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa asiointi on aina suoraviivaista ja vaivatonta.

Kajaanin Tilitaito Oy on Kajaanissa toimiva täyden palvelun tilitoimisto. Yrityksellä on asiakkaita ympäri Suomea.

Laihian Laki Oy on paras perintätoimisto, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä. Koskaan.